Skip to main content

Vi är stolta över att erbjuda kulinariska upplevelser från olika kulturer och kök, allt med en gemensam nämnare: vår passion för bra råvaror och ett starkt miljöfokus.

Vi tror på att mat inte bara ska smaka gott, utan också vara hållbar för både människor och planeten. Därför väljer vi noggrant våra råvaror för att säkerställa att de är av hög kvalité och producerade med respekt för naturen. Vi levererar även maten 100 % elektriskt för att minimera vårt klimatavtryck i högsta grad. Vi strävar efter att göra varje måltid inte bara god, utan också ansvarsfull.

Med vår mat vill vi inte bara tillfredsställa smaklökarna, utan också inspirera till en mer hållbar livsstil. Hos Sofias Catering kan du njuta av goda smaker med gott samvete. Välkommen att utforska världens kök med oss och tillsammans ta steget mot en grönare framtid.

Vår passion, mat och idé

Med över 20 års erfarenhet vet vi vad som krävs för att skapa minnesvärda smakupplevelser. Erfarenheten sträcker sig från några av de främsta restaurangerna i Stockholm. Erfarenheten är bred och vi har idag skapat en sammansättning av det bästa från världens alla hörn. Utöver vår cateringsverksamhet driver vi även en uppskattad lunchrestaurang i hjärtat av Västberga. Det ger oss förutsättningar att leverera riktig husmanskost i stora volymer. Vi har även noga utvalda samarbetspartners för att tillsammans leverera en heltäckande tjänst till dig som kund.

Tillbaka till Startsidan