Skip to main content
Har du frågor?

Vi är nyfikna på dina idéer och önskemål! 😊

Kontakta oss

Festlokal i Stockholm

Vi erbjuder en mångsidig festlokal som passar alla typer av tillställningar, oavsett om det är företagsfester, födelsedagskalas, studentmottagningar eller andra speciella tillfällen. Vår festlokal kan skräddarsys för att passa dina specifika önskemål och behov.

Är du sugen på att dra nytta av det fina vädret? Vi erbjuder även möjligheten att arrangera grillfester utomhus i vår trevliga takterrass där du och dina gäster kan njuta av god mat och trevligt sällskap under bar himmel (eller tält om vädret inte vill sig).

Önskar ni servispersonal, kockar och övriga tjänster? Inga problem! Vi löser det mesta. Hör av dig så skräddarsyr vi ett upplägg efter dina önskemål!

Lokalen ligger i hjärtat av Västberga. Det finns gott om parkeringsplatser och dessutom kostnadsfritt på helger.

Typexempel på ett mindre företagsevent

Antal personer: 55 st
Mat: Lilla mingelpaketet 145 kr/paket (se HÄR)
Dryck: Ett glas bubbel 89 kr/st
Lokal och personal: 9 500 kr
Totalbelopp: 22 370 kr

I priset ingår lokal, personal, service, mat, dryck, fasta kostnader, öppning, stängning, städning och ljudsystem. Alla priser är exklusive moms 12 %.

Nedanför presenteras olika buffévarianter du kan välja mellan vid bokning av vår festlokal. Du kan även välja resterande rätter från vår cateringmeny om du önskar. Ingenting är omöjligt, hör av dig så skräddarsyr vi ditt event tillsammans!

Sofias Buffé

Denna buffé får dig att längta till Karibien! Fruktigt och fräscht. Lite chilihetta, syrlig lime och söt mango. En kundfavorit!

Jamaican jerk chicken
Karibisk spicy shrimp
Kokosris
Mangosalsa
Chilimajjo
Smokey bönsallad
Friterad majs
Rödkål med lime & koriander
Majsbröd

285 kr/person

Italiano

Det bästa av Italien! Chark, ostar, färgglada grönsaker, fräscha sallader och våra uppskattade såser!

Gremolata grillad kyckling
Lufttorkad skinka
Fänkålssalami
Mortadella
Italienska ostar
Risonisallad
Grillade grönsaker
Tomat & mozzarella sallad
Ceasarsallad
Örtkräm
Italiensk tomatsås
Ceasardressing
Bröd & smör

315 kr/person

Asian

En blandning av krispigt, fräscht, salt, sött och syrligt. En Asien inspirerad buffé med perfekt sotad tonfisk och krispigt friterade dumplings. Mums!

Sotad tonfisk
Veggie dumplings
Glasnudelsallad
Kimchi
Soyasvamp
Sjögrässallad
Gurksallad
Koriander & mungbönsgroddar
Chilisesam
Gochuajangkräm
Sweet chili & lime dressing
Friterade räkchips

315 kr/person

Americano

Rustikt och härligt. Americano-buffén får smaklökarna att jubla. Lagom kladdiga ribs, saftiga majskolvar med smör och salt, krispiga potatisar och krämig coleslaw.

Bbq-chicken
Glaserade baby back ribs
Oumph
Smörkokt majskolv
Friterad potatis
Friterade majschips
Pickels
Coleslaw
Bbq-sås
Chilimajjo
Bröd & smör

325 kr/person

Så går det till!

Att beställa catering från oss är smidigt! Vi ber om att få din beställning senast tre arbetsdagar före leverans vilket motsvarar 72 timmar innan den bokade leveranstiden. Minsta beställningskvantitet är 10 personer per rätt (om inget annat anges). Våra professionella chaufförer tar hand om leveransen alla dagar i veckan i Stockholm, och det tillkommer en kostnad från 295 kr. Alla priser är exklusive moms 12%.

Om du har specifika kostpreferenser på grund av allergier eller andra önskemål, meddela oss så ordnar vi alternativa rätter.

🥬 = Vegetarisk

🥬🥬 = Vegan

Lämna en förfrågan

Kontakta oss enkelt via formuläret nedanför. Vi återkommer så fort som möjligt, alltid inom 24 timmar, med en offert på din förfrågan där allt ifrån pris och villkor presenteras tydligt.